Geen producten (0)
 

Eten zonder Stress

€ 19,95 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Eten zonder Stress, het kan ook lekker natuurlijk

Wat is histamine-intolerantie? En wat betekent het precies voor iemand die deze diagnose heeft? Welke voedingsmiddelen mogen nu wel en absoluut niet op het menu staan? En hoe kom je aan lekkere recepten die rekening houden met deze voedselallergie? In dit kookboekje tref je antwoorden aan op al deze vragen. 

‘Eten zonder stress’  is opgebouwd uit twee delen. Het eerste deel geeft informatie over histamine-overgevoeligheid en over hoe je je voedingspatroon daarop het beste kunt afstemmen. Verder is er een overzichtelijke lijst opgenomen met voedingsmiddelen die wel en niet mogen. Ook is er aandacht voor toevoegingen in onze voeding, zoals onder meer E-nummers. 

Het tweede deel van het boek bevat ruim vijftig histamine-arme, maar vooral lekkere, recepten. Dagelijks iets smakelijks, maar ook verantwoords, op tafel zetten vormt met deze recepten geen probleem meer.

De gerechten bestaan niet alleen uit histamine-arme, maar vooral ook uit pure en natuurlijke voedingsmiddelen.

‘Eten zonder stress’ is dan ook niet alleen een heerlijk kookboek voor mensen met een hisitamine-intolerantie, maar ook voor bewuste en natuurlijke eters!

Succes met koken en eet smakelijk!