Geen producten (0)

Paprikasaus

Ingredienten

  • 4 rode paprika's
  • 1 middelgrote  ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel roomboter
  • 3 dl bouillon (zelfgemaakte runderbouillon)
  • 8 takjes selderij
  • 4 eetlepels yoghurt 

Bereidingswijze
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in kleine stukjes. Snij de ui eveneens klein.
Fruit de ui met de teentjes knoflook in de roomboter zacht. Voeg de paprika en de bouillon toe en kook dit 20 minuten. Neem de knoflookteentjes eruit.

Pureer de massa in een keukenmachine of met een staafmixer.

Warm de saus goed door en maak hem op smaak met peper, een beetje zout en de kleingesneden selderij. Roer er, van het vuur af, de yoghurt door.

Heerlijk bij pasta, rijst, over een hamburger of over gegrilde groente.