Geen producten (0)

Pasta a la Jamie Oliver

  • 250 gram elleboogjesmacaroni
  • 250 gram bloemkool
  • 200 gram geraspte kaas
  • 200 mililiter creme fraiche
  • 1 teentje knoflook
  • Peper en zout
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Broodkruimels of paneermeel

Bereidingswijze
Kook de macaroni samen met de bloemkool in een grote pan beetgaar.

Verkruimel ondertussen het brood samen met de knoflook en de olijfolie in een keukenmachine.

Doe de pasta met de bloemkool in een grote ovenschaal en stamp het fijn. Strooi daarna de geraspte kaas hier over heen. Breng het grheel op smaak met peper en zout. Roer als laatste de creme fraichedoor dit pasta mengel heen.

Als alles goed gemengd is strooi je het broodmengels erop en zet dit geheel ongeveer 20 minuten in de over op 180 graden totdat er een knapperig korstje ontstaat.

Serveren met stokbrood en een frisse salade.