Ingredienten
Bereidingswijze
Begin met het opzetten van een pan water voor het koken van de kip. Zodra het water kookt, voeg je de kip toe en kook je deze voor ongeveer 10 minuten. Haal na ongeveer 10 minuten de kip uit het water, snijd deze door en kijk of de kip gaar is. Ondertussen meng je de roomkaas met de melk.
Snijd vervolgens 1 bosui in dunne ringen en meng deze door de roomkaas en melk. Meng in een ander bakje de cream fraiche met de slagroom, de uitgeperste teentjes knoflook en een snufje zout en peper.
Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.
Als de kip gaar is, snijd je deze in kleine stukjes en meng de kip door het roomkaas mengsel.
Schep ongeveer 2/3 eetlepels van het kipmengsel per wrap en rol deze op.
Leg de gevulde wraps naast elkaar in een ovenschaal en schep vervolgens het creme fraiche mengsel over de wraps. Eventueel kan je nog wat geraspte kaas er overheen strooien.
Vervolgens kunnen de enchiladas voor ongeveer 25 minuten in de oven.
Serveer de enchiladas met nog een beetje bosui en een heerlijke frisse salade.
© 2023 www.etenzonderstress.nl - Powered by Shoppagina.nl