Ingredienten
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg 4 stukken bakpapier op een bakplaat.
Kook ondertussen de sperziebonen in ruim water in ongeveer 4 a 5 minuten beetgaar. Laat ze in een vergiet goed uitlekken. Bak in een pan de aardappelen aan.
Bak in een andere pan de kipfilet met de knoflook en de uien in de olie goudbruin. Neem de pan van het vuur en schep de sperziebonen en de aardappelen erbij. Op smaak brengen met peper en zout. Vul de wraps met het bonenmengsel en rol ze op. Leg op elk stuk bakpapier naast elkaar 2 gevulde wraps. Klop de eidooiers los met de hekft van de geraspte kaas en lepel het over de wraps. Strooi de rest van de kaas erover. Schuif de bakplaat in de oven en bak de wraps 20 minuten.
Serveer ze warm met een frisse salade.
© 2023 www.etenzonderstress.nl - Powered by Shoppagina.nl