Geen producten (0)

6 Reacties

admin
09 October 2013 om 16:07
1
Ik heb hele goede ervaringen met Van der Valk Nootdorp. Ik mocht mijn eigen brood en kruidenboter meenemen en de kok maakte op verzoek pasta, verse groente en biefstuk voor me klaar in een aparte pan. De volgende dag heb ik totaal geen last gehad van mijn allergie!
ria olijve
28 December 2014 om 13:26
2
grill restaurant in hutteheugte in drente. Bij het bestellen gevraagd hoe het product klaar gemaakt word en dan verteld dat ik alleen maar zout en knoflook mag . Prima geluisterd en een dikke duim. Hebben begrip voor je allergie
ladypali
21 December 2015 om 22:26
3
Ik heb onlangs gegeten bij eetcafe De Ebeling aan de Overtoom om Amsterdam. Ik had van tevoren gebeld dat ik een intolerantie heb voor histaminerijke voeding en ze hebben echt veel moeite gedaan om voor mij een lekker 3-gangen diner te maken. Een enorme aanrader!
Laura
23 March 2016 om 11:47
4
Bij Phad Thai bij Den Haag Hollands spoor kun je glutenvrij eten! Ze zijn betrokken en begripvol =] Ook is er een suikervrije soep! Alles word vers bereid en je kunt aangeven welke groenten je wil. Histamine proof! En het is lekker cheap.
Vera
03 April 2016 om 13:42
5
The Original Chinese Palace in Alphen aan den Rijn is een chinees restaurant waar je ook kunt laten wokken en laten bakken op de gril. Als je van te voren aangeeft dat je geen kruiden of sauzen wilt, kun je zelf je groenten en vlees uitzoeken en laten bakken. De wokpan wordt voordat jouw portie zonder saus erin gaat, eerst schoongemaakt met een soeplepel kokend water en uitgeveegd met papier. Ze zijn tot alle hulp bereid, zeker als je niet in het weekend komt! Alles is vers!
Desiree
04 November 2016 om 15:25
6
Aanraders zijn; Het bosrestaurant in Joppe; maken op verzoek een heerlijk menu voor je klaar en je kan aangeven wat je er niet in wil hebben. Heerlijk gegeten! Bökkers molen in Olst; hebben een heerlijke lunch klaargemaakt. Ik heb beide niet van te voren ingelicht.

Reageer

Annuleren